Bloggen fyllde visst fyra

David Fryxelius. Foto: Emilia Kortman.
David Fryxelius. Foto: Emilia Kortman.

Årsdagar är nog i bloggsammanhang inte så viktiga men markerar ändå ”tidens gång”. Denna blogg startades 18 juli 2012 och fyllde således fyra år… igår. Detta glömde jag helt bort – så viktigt var det. Bloggen syfte känns dock lika aktuellt som när den startades – att hänga med i Arvikas musikliv. Där är du en del oavsett om du är utövare musik, går på konserter eller ”bara” läser på bloggen.

Det senaste året har inneburit mycket arbete på hemmaplan så det har inte blivit riktigt så mycket bloggat som jag kanske hade hoppats på. Men jag har, under framförallt vårkanten, fått möjlighet att träffa ett gäng härliga musiker genom bland annat möten och på konserter. Tre, kopiöst olika, musiker att nämna som exempel på årets olika möten är Mathias Regal, Free As Rain och Royal Garden. Alla brinner de för musik och utövar den helhjärtat.

Under kommande år hoppas jag på fler möten, fler konserter, fler skivsläpp… ja, kort sagt, mer musik! Och tack för att just du läser!

/David

Här nedan lite bilder från året som gått:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.