Spelschema för Arvika Hamnfest 2016

Spelschema för Arvika Hamnfest 2016. Foto: Arvika Hamnfest.
Spelschema för Arvika Hamnfest 2016. Foto: Arvika Hamnfest.

Med bara två veckor kvar till Arvika Hamnfest 2016 är det kanske så smått dags att ta sig en titt på spelschemat. Personligen ska jag vara på plats alla tre dagarna men det är nästan ohållbart att klara heldagar – alltså måste i alla fall jag planera lite.

Är man intresserad av huvudakterna finns något varje dag. I mina ögon lyser Icona Pop, Miriamt Bryant och The Hooters klarast på den musikaliska himlen i år. Men Movits!, Sabina Ddumba och Backyard Babies  blir också intressant.

Är man hellre på jakt efter lokala akter så har man spritt ut även dessa varje dag. ZERKO på torsdag, Andy & Regal på fredag och slutligen Gain Eleven på lördag. Personligen hade jag önskat fler lokala akter.

Det enda som egentligen förvånade mig med årets spelschema är att man bokat in Packmopedsturnén på fredagen istället för lördagen… jag hade kunnat svära på att de skulle spela på lördagen. Oavsett detta kommer det att bli ett jättebra framträdande tror jag. Särskilt spännande känns Elin Ruth och Love Antell. Göran Samuelsson, ja han är ju alltid bra.

Fortfarande kan kanske lite ändringar och tillägg komma att dyka upp. I övrigt har du här ovan årets spelschema.

Tomas Ledin på Arvika Hamnfest 2015. Foto: David Fryxelius.
Tomas Ledin på Arvika Hamnfest 2015. Foto: David Fryxelius.

Precis som tidigare år finns ett tivoli på plats för de som vill ta en paus i lyssnandet eller som inte alls är intresserad av musiken i fråga. Dagtid (12.00-17.00) är det fri entré till tivoliområdet. Hamnfestens öppettider är dock 18.00-02.00.

Du kan köpa biljett (och få ditt antréarmband) i entrén eller hämta ut armband på redan betald biljett från torsdag 12.00. Det finns olika biljettyper; tredagarsbiljett,r endagsbiljett till någon utav dagarna samt VIP-biljetter. Man skiljer på vuxen, ungdom, barn eller pensionär. I skrivande stund finns fortfarande alla biljettyper till försäljning.

Vi ses i vimlet!

/David

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.