Spellistan för Arvika Hamnfest 2017

Sabina Ddumba på Arvika Hamnfest 2016. Foto: Anna-Karin Fryxelius.
Sabina Ddumba på Arvika Hamnfest 2016. Foto: Anna-Karin Fryxelius.

Varje år försöker jag mig på att skapa en bra spellista på Spotify för hamnfesten. Så, i och med dagens artistsläpp, startade jag en även en lista för årets fest. Det blir kanske ingen heltäckande lista utan ett par spår per artist för att vi ska få en känsla för vilken musik det är. Jag ska försöka hålla den så uppdaterad det bara går. Mycket nöje – knappt tre månader kvar – låt oss starta peppen!

/David

Artisterna läggs in i spellistan allt eftersom de presenteras av Arvika Hamnfest. Hittills är följande artister klara: ROCK THE NIGHT med gästartisterna Mikkey Dee (Scorpions, Motörhead), Kee Marcello (Europe), Jacob Samuel (Pudels), Mia Karlsson (Crusified Barbara) och Gunars Jaunupe (Snowstorm), Per Gessle, Johnossi, Stiftelsen, Magnus Carlsson, Gabrielle Tjuvjakt, Little Jinder, Thomas Stenström, Norlie & KKV, Freddy Kalas (N), Strandels, Good Harvest, Dotter, Satan Takes A Holiday, Oskar Syk, Filip Jenven, Topaz Soundsystem featuring Sick In Head, Daddy Boastin’ – Festmaskinen som är Patrik Arve (Teddybears), Rigo (Infinite Mass, Latin Kings) och Don Tomaso (legendarisk DJ) featuring ROSH, Hasi B, Blizzy… (Helt komplett spellista får vi förmodligen inte före mitten av juli)

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.