Spelschema för Arvika Hamnfest 2017

På torsdag är det åter dags för Arvika Hamnfest. Musik i dagarna tre på Olssons brygga och hamnområdet! Liksom tidigare år är det en blandad lineup med något för alla smaker. Stort och smått blandas friskt. Även en del lokala akter har tagit plats i lineupen: Dotter, Gain Eleven och Mathias Regal.

Spelschema för Arvika Hamnfest 2017. Foto: Arvika Hamnfest.
Spelschema för Arvika Hamnfest 2017. Foto: Arvika Hamnfest.

Årets artister är: Per Gessle, Johnossi, Dotter, Magnus Carlson, Stiftelsen, Thomas Stenström, Freddy Kalas (n), Good Harvest, Strandels, Norlie & KKV, Little Jinder, Gabrielle (n), Tjuvjakt, En Hyllning till Sven-Ingvars från Gamla Polare, Rock The Night med PartyPatrullen & gäster Mikkey Dee(Scorpions, Motörhead), Kee Marcello (Europe), Jacob Samuel (Poodles), Mia Karlsson (Crucified Barbara) och Gunars Jaunupe (Snowstorm), Satan Takes A Holiday, Festmaskinen Soundsystem med Patrik von Arfver, Rodde, DJ DonTomaso feat. ROSH, Blizzy, Hasti B, Filip Jenven, Oskar Syk, Topaz Soundsystem featuring Daddy Boastin’, Sick in Head, Gain Eleven, Andy&Regal, Götz Kalas, Marcus Erkenfjord (Klicka på bilden för en större version). Vill du höra hur de låter så klicka här för spellista.

Det har skett en del förändringar på Arvika Hamnfests område. Dels så har entrén flyttats till Spårgatan (mellan restaurang Barbord och Somatherm). Järnvägsövergången vid Hamngatan stängs av för all trafik och gående helt mellan idag 29 juli till den 6 augusti. Alla trafik hänvisas till övergången Strandvägen och gående genom gångtunnel intill Strandvägen. Det blir lite längre att gå men ett bra beslut för att öka säkerheten.

Området på Arvika Hamnfest 2017. Foto: Arvika Hamnfest.
Området på Arvika Hamnfest 2017. Foto: Arvika Hamnfest.

Sedan har alla scener fått nya namn. Största scenen heter nu VARVET, scen 2 BANGLADESH, scen 3 BRYGGAN & scen 4 PIREN. Scen 2 kommer bli större än tidigare år och flyttas närmare scen 1. Jag vet ju inte säkert men just namnet ”Bangladesh” måste vara en nostalgisk musikalisk flört med att det i hamnen tidigare fanns ett område där musikföreningen Blå huset en gång låg.

Området öppettider är:
Torsdag 3 augusti 18:00-02:00
Fredag 4 augusti 18:00-02:00
Lördag 5 augusti 16:00-02:00

Man kan gå och hämta sitt armband i utbyte av sin biljett från och med torsdag 3 augusti kl 12:00 på Bangårdsgatan. Följ skyltar från gångtunnel intill Strandvägen. Vill du köpa biljett i förväg gör du det här: https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=1TDF98HRPTC2ABN Det går att köpa lösa biljetter i entrén alla dagarna så länge det finns biljetter kvar.

Vi ses i vimlet!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.