Arvika musik fyller tre år

Ola Eskilsson och Andreas Larsson på Bootleg Booze Records. Foto: David Fryxelius.
Ola Eskilsson och Andreas Larsson på Bootleg Booze Records. Foto: David Fryxelius.

Idag fyller bloggen Arvika musik tre år. Det är väl egentligen inte något jättestort ämne att skriva om egentligen. Mest att konstatera. Jag får ibland frågan varför jag håller på och skriver och dokumenterar? Faktum är att grundidén till bloggen fortfarande är den drivande faktorn: att bloggen är ett sätt för mig att hålla mig någorlunda uppdaterad i vad som händer i musiklivet i Arvika. Jag får en del kul respons på bloggen vilket får mig att tro att fler gillar ämnet. Det ger mig förnyad energi att fortsätta. Tack ska Du ha som läser!

Inte för att statistik i sig är helt rättvisande men det ger ändå en fingervisning om av vad ni som läsare tycker är intressant. Förutom den fasta sidan ”arrangemangskalendern” är det framförallt tre blogginlägg som sticker ut mer än andra.

Alla medverkande på môra-Pers jubileumskonsert på Ritz i Arvika 1/11 2014. Foto: David Fryxelius.
Alla medverkande på môra-Pers jubileumskonsert på Ritz i Arvika 1/11 2014. Foto: David Fryxelius.

Det första inlägget som varit populärt är ”Vinyl ger ett mer aktivt lyssnande” som handlar om Ola, Andreas och skivbolaget Bootleg Booze Records (som för övrigt blev hela bloggens mest lästa någonsin på bara 48 timmar!!). Kul! Det andra inlägget är ”Jag får inte ihop det” som handlar om Arvika kommuns andra utredning som pekar på att förvandla delar av torget till busscentral. Något jag hela tiden haft svårt att förstå vitsen med. Slutligen blev ”Skratt och minnen genom 20 år tillsammans med môra-Per” – jubileumskonserten som môra-Per genomförde på Ritz i höstas. Jag drar inga djuplodande slutsatser utav denna statistik utan konstaterar bara förundrat att det är tre mycket olika blogginlägg som lästs mest.

Förhoppningen är naturligtvis att kunna leverera fler blogginlägg som ni gillar lika mycket som dessa ovanstående framöver. Har ni idéer på ämnen så tipsa gärna! Vill ni bidra med information till sidan med bandinfo eller något annat – tveka inte att skicka in en rad eller två på mailen.

Bokbussen i Arvika. Foto: David Fryxelius.
Från Instagram: Bokbussen i Arvika. Foto: David Fryxelius.

Ta gärna en titt även på Facebooksidan, Twitter och/eller på Instagram. Ambitionen är att det ska hända något varje dag i åtminstone en av dessa kanaler.

Ja just ju, höll på att glömma, det händer ju en massa i Arvika idag: Musikfest Brättne Brygga fortsätter med sin andra dag, Janne Åström & Bengan Jansson underhåller på Gammelvalas första dag, Old Boys Singers uppträder på Björknäs sommargård i Dottevik, Leif Stinnerbom och Mats Berglund har gårdskonsert i Västra Hungvik och Björn Rosenström spelar på Olssons brygga. Har jag missat något? Alldeles säkert…

Åter igen tack för att just Du läser!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.