Arvika Hamnfest släpper mer artister

on
Affisch Arvika Hamnfest 2015.
Affisch Arvika Hamnfest 2015.

Så kom det till slut – mailet som säger att Arvika Hamnfest släpper fler artister. Jag har faktiskt gått och grunnat lite när det skulle komma och vilka artister som det skulle kunna innehålla. Men nu släpper som sagt Arvika hamnfest 14 nya artister samt nyheten om gratis familjedag med tivoli på lördagen.

Med detta artistsläpp presenteras även ett spelschema för de tre festdagarna på Olssons brygga och på hamnplanen. Då spelschemat ser helt komplett ut tror jag bestämt att detta också är det sista artistsläppet. Det skulle förvåna mig mycket om det efter detta bara blir mindre förändringar eller eventuellt något enstaka tillägg i programmet.

Programmet då? Ja artistsläppet denna gång innehåller môra-Per, Jecko & Jessie, Filip Jenven, Heidi Nesset, Johan Hagen, Götz Kalas, Soul Salvation, Dandrylion, Andy Greyburn Band, Deadly Sprits, Mathias Regal, Anders Lindgren, Marcus Mattsson och Northlight. môra-Per och Jecko & Jessie uppträder under lördagens öppna familjedag. Mellan 12:00-17:00 är det alltså gratis entré. Det utlovas aktiviteter för familjen (ansiktsmålning, godisregn, prova segway, tivoli med mera).

Förutom ”môra-Per” så återfinner vi Soul Salvation och ”Johan Hagen” bland artisterna med Arvika-koppling. ”Soul Salvation” misstänker jag inte behöver så mycket mer presentation för Arvikapubliken (vill du ändå veta mer läs tidigare inlägg ifrån i våras). Arvikabördige Johan Hagen återvänder till Arvika och hamnfesten för att få alla danssugna ut på dansgolvet. I år spelar han tillsamman med Heidi Nesset hela torsdagskvällen på scen tre. môra-Per gör, om jag är rätt underrättad, första Arvikaspelningen sedan den smått kultförklarade spelningen på Ritz i höstas.

Sedan tidigare har Arvika Hamnfest släppt följande artister:
 Tomas Ledin, Maskinen, Lorentz, Teddybears, Nause, Vigiland, Weeping Willows, Norlie & KKV, Broiler (n), Thomas Stenström, Dotter, Mustasch, Oskar Sky, Lunde Bros, Stockholm Syndrome.

Av de tidigare artisterna utmärker sig ”Dotter” som enda artisten med Arvikakoppling. Dotter som på Arvika stadsfest i juni gjorde en mycket trevlig, om än lite kort, spelning på hemmaplan.

Lyssna in dig på årets artister!
Redan nu kan du starta festen! Jag har gjort en Spotifylista med ett par låtar från varje artist (som jag hittat vill säga). Klicka här för att följa direktlänken till Spotify eller klicka på spellistan här nedan:

Mer info!
Mer information om tider, biljetter, ändringar och mycket mer finner du på Arvika Hamnfests hemsida eller på Facebooksida.

Spelschema 2015.

Spelschema för Arvika Hamnfest 2015.
Preliminärt spelschema för Arvika Hamnfest 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.