Konserter av och med med Stage & Perform

Nu är de igång, Stage & Performs studentkonserter för 2023. Caroline Vessby Andersson sparkade på fredagskvällen igång vårens långa rad av konserter från tredjeårseleverna. Och innan alla de elva konserter är gjorda har det hunnit bli mitten av maj.

Detta år är merparten av konserterna förlagda till Ritz medan några få ges på Musikhögskolan Ingesund. Oavsett lokal brukar det här vara smått fantastiska föreställningar där eleverna lagt ner väldigt mycket tid och möda för att få det bra och som de vill ha det. Konserterna är elevarbeten och en del av undervisningen. En del elever har valt att jobba två och två medan andra gör sina arbeten själva.

Jag har nu lagt in alla datum i arrangemangskalendern här på bloggen och här nedan bifogar jag även vårens affisch. Någonstans har jag läst ”fri entré” – vet inte säkert men kanske gäller det för alla vårens konserter? Ta dig tid och ta del av någon av konserterna!

Du kan läsa mer om Stage & Perform här.

/David

Affisch: Stage & Performs studentkonserter 2023.
Affisch: Stage & Performs studentkonserter 2023.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.