Trivselkvällar blir sommarkvällar

De oerhört populära trivselkvällarna kommer åter även denna sommar. Nu med ett nytt namn och ett lite annorlunda upplägg. Arvika kommun, Arvika konsertförening och Arvika Jazz & Blues står i år bakom arrangemanget. Johan Birgersson blir årets sommarvärd för det som nu kallas ”Sommarkvällar i stadsparken”. Nytt namn förresten, detta arrangemang fick det ”nya namnet” redan innan pandemin. Men det känns nytt i och med att alla fortfarande kallar det trivselkvällar. Men, från och med nu: ”Sommarkvällar i stadsparken”.

Dessa kvällar blir i år två till antalet och är tänkta att liknas vid festmåltider. De olika inslagen liknas vid ”rätter” och får dels egen tid men det finns traditionsenligt även ett husband. Ett husband för varje kväll. Man blandar programmet så att det ska finnas något för de allra flesta.

Torsdag 21 juli
Entrérätt: Barnens allsång med Kerstin Andeby och Peter Wanngren. Huvudrätt: Lokala toner med Lovisa Lundmark, Josefin Persson, Anton Älvstrand Karlsson, Albin Sjökvist, Nadiia Hrynyshyn, Angela Petré med flera. Partydessert: Bröderna Rongedal. Kvällens husband Eli & the Janglers.

Onsdag 10 augusti
Entrérätt:
 Barnens allsång med Ayla Kabaca och Klas Backman. Huvudrätt: Gunnar Skog & Bosse By, Friar Park (från Musikskolan), Andreas Koppfeldt, Göran Bryntesson med flera. Partydessert: T-Bear & the Dukes med Lotta Delebrant. Kvällens husband Robbans svänggäng.

Kvällarna har som sagt tidigare varit väldigt populära. Jag har hört siffror på att som mest kanske 1500 personer deltagit i stadsparken. Så många sittplatser finns det inte. Om du vill vara säker på att få sitta får du antingen vara i god tid eller ta med dig en egen stol. Trevlig sommarkväll!

/David

Publik på trivselkvällen i stadsparken 3 juli 2015. Foto: David Fryxelius.
Trivselkväll i stadsparken 2015. Foto: David Fryxelius.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.