En vecka kvar till Arvika Hamnfest

Nu är det bara en vecka kvar till Arvika Hamnfest och programmet bara väntar på oss! Tre dagar (2-4 augusti) av musik på Olssons brygga i Arvika hamn. Här är hela listan på band som ska spela på hamnfestens 5 scener:

Broken Door,  Brolle,  Bullseye,  Dazed,  Defenders,  Donkeyboy,  Emil & The Warmlanders,  E-Type,  Faye,  Frontline,  Gul Front,  Imse,  Jill Jonsson,  Judith, Emelie & Josefin: Burlesque,  Kapten röd,  Knekta Kungar,  Lancer,  Magnus Uggla,  Nich Geet,  Oh Mothership,  Rebecca & Fiona,  Takida,  The Born,  Va?,  Venue For Vengeance, Walker
Wild Rooster.

Med reservation för ändringar.

Mer information och senaste nytt på Arvika Hamnfests hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.