Ny musik från Edgar & Strandberg

”Doften av ditt hår” heter nya singeln från herrar Edgar & Strandberg som släpps idag fredag 29 januari. Gött med lite ny musik – det behöver vi! Denna gång sjunger Christopher Edgar duett med Linnea Waljestål. Dagens singel är en av de låtar som kommer att ingå på den platta som släpps i april.

”Doften av ditt hår” jackar fint in med de tidigare singlarna ”Tusen kyssar” och ”Värmland i regn”. Duon verkar att tillsammans med producenten Ola Gustafsson ha hittat ”sitt sound”. Det är ett slags folk-pop-rockigt sound som fått frodas i myllan där bland andra Lundell, Winnerbäck och Sven-Ingvars tidigare sått idéer och inspirerat. ”Doften av ditt hår” är i mitt tycke en anings mer vemodig än de tidigare singlarna. Men jag tippar att den, precis som ”Värmland i regn”, kommer att stå sig fint på Radio Värmland. Skulle inte förvåna mig om den spelas redan idag.

Med sig på singeln Edgar & Strandberg med sig musikerna Ola Gustafsson på bas och gitarr, Andreas Dahlbäck på trummor samt Lars Nyström på piano och orgel. Och så Linnea Waljestål på sång. Snyggt. Välproducerat. Så, in och lyssna!

/David

Edgar & Strandberg. Foto: Ulf Zetterlund.
Edgar & Strandberg. Foto: Ulf Zetterlund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.