Dags för stipendiat-konsert med Lovisa Lundmark

OBS – INSTÄLLT! Detta p.g.a. nya pandemi-restriktioner.

Nästa fredag är det så dags för årets stipendiatkonsert i Arvika Konsertförenings regi. Anna Lovisa Lundmark utsågs tidigare till Arvika Konsertförenings stipendiat för 2020. I våras tog hon studenten från Estetiska skolan – Stage & Perform och sedan tidigare i höst går hon en högskoleförberedande musikutbildning vid Musikkonservatoriet i Falun. Om innehållet i kvällens konsert säger hon:

”I programmet har jag samlat flera av mina absoluta favoriter ur den folkmusikaliska myllan som är gränslandet mellan Sverige och Norge. Jag kommer även att bjuda på en kort liten utflykt till den tyska barocken. Med mig på scenen har jag fyra fantastiska vänner och musiker och förutom fiol kommer det också bjudas på bland annat härjedalspipa och durspel”.

Anna Lovisa Lundmark står underkonsertkvällen för fiol och sång. Med sig på scenen har hon Josefine Persson, fiol och härjedalspipa, Anders Hallpers, durspel, Freja Appelkvist, piano och Eva-Karin Angleborg, diktläsare.

Fredag 20 november klockan 19.00 på Ritz är det som du ska ha koll på. Det är fri entré och begränsat antal publikplatser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.