Ny musik från Rallie And Coal

Med två singlar i bagaget: ”Prom Queen Crown” (2019) och ”Cold To Me” (2020) släpper nu Rallie And Coal sin tredje singel: ”Midas”. Midas är, precis som duons tidigare material, melodisk popmusik som passar in i vilken lounge eller hemmafest som helst. ”Cold To Me” är lite mer lågmäld (snudd på deppig) medans Midas är mer upptempo. Skulle kunna tänka mig att det funkar alldeles utmärkt på en mindre klubb.

Medialt fick Rallie And Coal en skön boost när Fredrik Strage gästade TV4s Nyhetsmorgon och hyllade förra singeln (och musikvideon) ”Cold To Me”. Strage vill höra mer från duon. Videon kan du se längre ner på sidan.

Soundcheck på Sandgrundsudden med Fredrik Toremark från Arvika. Foto: David Fryxelius.
Fredrik Toremark 2014. Foto: David Fryxelius.

Rallie And Coal är ett svensk-brittiskt samarbete där den svenska delen representeras av Fredrik Toremark från Arvika. Duon träffades på musikutbildningen ”Musikmakarna”. Fredrik känner jag främst som gitarrist. Tekniskt begåvad med både el- och akustisk gitarr. Första gången jag hörde Fredrik måste ha varit på Sandgrunds scen sommaren 2014. Då med sin röda elgitarr. Redan då sjukt duktig. Nu kliver han fram som både låtskrivare och sångare. Det ska bli spännande att följa det här vidare!

/David

Rallie And Coal Facebooksida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.