Klubb Motvals kör en dubbel!

Som om det inte räckte med att Klubb Motvals arrangerar konserter i Arvika kör nu klubben, med Niklas Nord i spetsen, nästa helga dubbla spelningar. I både Arvika och i Säffle. Både fredag och lördag. Och på lördagen är det Arvikas kväll. På scenen ställer multikonstnären Niklas Rully Shabara [Indonesien], diskjockeyn MadameMacario [Frankrike], punkbandet Desire and her drunks [Sverige] och inte minst nystartade Värmlandsbandet Blodörn [Sverige].

En tryggare plats
En tryggare plats

Evenemanget börjar 21.00 även om dörrarna öppnar tidigare. Entrén kostar 100 kr (betalas med kort, kontant eller Swish i dörren). Åldersgräns 18 år. Givetvis under parollen: NO RACISM – NO SEXISM – NO HOMOPHOBIA – NO VIOLENCE. En paroll man vill leva upp till – tillsammans med sina artister och sin publik. Tillsammans. Borde ju vara helt självklart men det är få arrangörer som jobbar med det så öppet. Heja Niklas! Här nedan kan du läsa lite mer om varje artist som kommer nästa helg.

/David

Rully Shabara [ID]
https://www.rullyshabara.id/
Multikonstnären och konstnären Rully Shabara har många järn i elden. Några projekt/band som är värda att nämnas är banden Zoo och Senyawa samt improvisationsmetoderna Raung Jagat och Gaung Jagat. Till Wilmas i Arvika kommer han som soloartist och gör ett sk ”vocal performance”. Vi har ingen aning vad som kommer att hända … men vi vet att det kommer att bli något som man inte vill missa!

MadameMacario [FR]
Mannen med tusen projekt, ett bokningsbolag och ett skivbolag kommer och kör någon form av DJ-set. Det blir en överraskning för oss alla!

Affisch - Klubb Motvals
Affisch – Klubb Motvals KM037.

Desire and Her Drunks [SE]
https://www.facebook.com/desireandherdrunks/
https://desireandherdrunks.bandcamp.com/
Ett kulturellt samarbete mellan Värmland och Norrbotten som lever i exil i Göteborg och rockar röven av västkusten. Vi är superglada att få välkomna dessa juveler ”hem” till Värmland och Wilmas i Säffle. Medlemmar från HOTET, Skjut Dig och Government abuse framför ösig, spretig och puckad punk på engelska. Inom kort släpps debutalbumet via Black Valley Records. Hurra!

Blodörn [SE]
https://www.facebook.com/Blodornswe/
Vi är mycket glada att få arrangera Blodörns premiärhelg. Säffle fredag, Arvika lördag. Vi bjuder er ett laddat och peppat band. Ett av Värmlands just nu mest intressantaste band som spelar hård alternativ sludge/rock med fokus på bra melodier, genomarrangerade gitarrer och ett tajt sound. Bandets 4 sångare blandar ren sång med skrik som levereras över en bredbent ljudbild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.