Crawl, Lonely Grave och Slödder till Klubb Motvals

Affisch Klubb Motvals KM029, 11 maj 2019.
Affisch Klubb Motvals KM029, 11 maj 2019.

Den outtröttlige Niklas Nord arrangerar åter Klubb Motvals. Faktiskt för 29:e gången i ordningen. Denna gång med temat ”Döden”. ”Döden kommer alltså på besök till Arvikas musikpub Wilmas i form av tre fantastiska band. Det kommer att gå fort, det kommer att går  långsamt, det blir jävulskt bra.” säger Niklas i ett pressutskick. På scenen ställs denna kväll CRAWL, Lonely Grave och Slôdder. De sistnämnda kanske en del har mer koll på då de kommer från Karlstad. Här nedan kan du läsa mer om respektive band.

/David

CRAWL [SE Mamlö/Göteborg/Sundsvall]
https://crawldeath.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/CRAWLSWE/
Med releasen Rituals som släpptes i höstas via Transcending obscurity records i ryggen erövrar CRAWL Wilmas och Arvika. Det blir motorsågsriff, hamrande trummor och avgrundsdjupa vrål som bara går att beskrivas som Death Metal. Inget tjafs, inget krångel, bara mangel. Som det kallas i Jämtland: Dödsdöds.

Lonely Grave [SE Umeå]
https://lonelygrave.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/lonelygraveband/
Ända från Umeå kommer Lonely Grave och ställer upp med en ljudvägg av ångest, skrik och panik. Det blir grind, döds och punk i en salig blandning. Norrland har aldrig varit så ondskefullt.

Slôdder [SE Karlstad]
https://sldr.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/slddr/
Äntligen. Nu får vi Slôdder till Klubb Motvals. Kalrstads långsammaste och tyngsta band. Med två lysande släpp under 2018 så ser vi till att boka dem innan de blir så stora som de förtjänar. Det är doom, det är sludge, det är ångestfyllt. Jävel så fedt!

Allmänt om arrangemanget
Arvika musikpub ”Wilmas”, lördag 11 maj, dörrarna öppnar 21.00. Entré – 80 kr, betalning med Kort, Cash eller Swish. Åldersgräns 18 år. Klubb Motvals arrangeras i samarbete med Ställwerket, Hårdrock mot rasism, Studiefrämjandet Musik Örebro/Värmland, Be True Clothing, MaryLou Tattoo, Ofog och Motvals. NO RACISM – NO SEXISM – NO HOMOPHOBIA – NO VIOLENCE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.