//
du läser...
Billingsudde, Olssons brygga, redaktion, Rock & Blues för MS

Hipp, hurra! I efterskott.

Elbas. Foto: David Fryxelius.

Elbas. Foto: David Fryxelius.

Igår var det den här bloggens födelsedag. Det glömdes alldeles bort när vi i familjen råkade ut för ett olyckligt getingstick och efterföljande tur till akuten. Allt gick till slut bra men fokus låg inte på bloggen.

Nu i år fyller Arvika Musik alltså sex år. Hipp, hurra! I efterskott. Om man nu firar detta…? Mitt syfte med bloggen var att på detta sätt hänga med i vad som händer musikaliskt i Arvika. Det syftet har inte förändrats även om innehållet förvisso har breddats till att innehålla en del ”historia”. Till exempel den nya sidan som jag håller på med som handlar om affischer. Denna nya sida är bara i ”sin linda”. Har du material att bidra med är du varmt välkommen att göra det. Jag har redan fått en hel del positiv feedback på denna sida så kanske kan ”historiedelen” byggas ut ytterligare på sikt.

Idag, precis som väldigt många andra dagar i Arvika, kan den som vill lyssna på musik välja på flera olika arrangemang. Till exempel ”Visor & Hästjazz” på Billingsudde eller insamlingsgalan ”Rock & Blues för MS” på Olssons brygga. Jag har säkert missat något arrangemang i Arvika, så brukar det vara – det händer så otroligt mycket!

Själv ska jag nu uträtta ett gäng ärenden och sedan förmodligen fortsätta röja i min källare så att jag ska få till mer plats för mina ljud- och musikprylar. Det blir nog en loppis framöver. Men, vem vet, det kanske blir lite livemusik också… det är ju trots allt sommar i Arvika!

/David

Annonser

Om ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

2 reaktioner på ”Hipp, hurra! I efterskott.

  1. Grattis i efterskott!
    Tack för alla härliga tankar om musik!
    Hoppas att du bloggar vidare så du kan fira minst det dubbla 🙂

    Publicerat av Christina | 6 augusti, 2018, 20:55

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SENASTE INLÄGGEN

juli 2018
M T O T F L S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 000 andra följare

Support Local Music

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud
I love Arvika
Annonser
%d bloggare gillar detta: