Dags att anmäla sig till Camp Stället

Elgitarr. Foto: David Fryxelius.
Elgitarr. Foto: David Fryxelius.

I förra veckan bloggade jag om replokalen och vikten av att stärka bandkulturen i Arvika. Omgående damp det ner information i min mailbox om ett tillfälle för ungdomar att prova på att spela musik här i Arvika. Fantastiskt!

”Camp Stället” är ett schysst tillfälle att spela instrument själv eller tillsammans med andra på Ställwerket i sommar. Helt och hållet gratis! Man tänker sig att dels ta emot anmälan i förväg men även ha ”prova på” löpande under tiden. På Ställwerket finns det replokaler, PA, mikar och alla de vanligaste instrumenten. Man behöver inga förkunskaper för att kunna vara med – det är bara att anmäla sig och dyka upp!

Camp Stället arrangeras av föreningen Ställwerket (som bland annat arrangerat ”Rock Im Stadspark) med stöd av Studiefrämjandet och Arvika Kommuns statliga stöd för sommarlovsaktiviteter. Handledare Camp Stället & Anmälningar: David Gustafsson. Kontakt på Studiefrämjandet: Jonas Swanö.

Bra initiativ Ställwerket!

/David

Så här skriver föreningen Ställwerket i det material som skickats ut:

Camp Stället i Arvika.
Camp Stället i Arvika.

 

Är du mellan 13-16 år?

Har du ett band men ni vet inte riktigt hur man gör när man repar och utvecklar sitt sound? Är du musikintresserad men har inget band att spela i? Är du inte musikintresserad men vill ändå pröva på att spela i ett band och utveckla intresset? Har du träffat mig, David Gustafsson tidigare och känner att jag är en skön kuf att lira med?

Camp Stället är sommarens musikaktivitet för ungdomar där vi repar, hänger och får lite tips, trix, knep och knåp vad gällande ett band och sitt instrument. Vi är på Ställwerket nere vid Myravallen.

Jonas Swanö. Foto: Jonas Swanö.
Jonas Swanö. Foto: Jonas Swanö.

Campet pågår i 6 veckor, två repdagar i veckan med start den 12:e juni. Sista veckan kommer vi ha ett avslutande gig för publik. Man kan anmäla sig som fullständig ensemble eller också anmäla sig som trummis, sångare, trianglist e.t.c. och så sätter vi ihop en ensemble utöver anmälan.

Ställwerket är byggnaden vid Myravallen. Medans vi är grannar med en skatehall och ett klätterförbund så har vi två replokaler och en soft övervåning att hänga på.

Det kostar inget att vara med. Det finns inget krav att en ska vara med på hela resan och en kan absolut komma de första gångerna bara för att få pröva på!

Du anmäler dig enklast genom ett Facebook meddelande till Jonas Swanö, alternativt på sms: 070-184 74 68 eller mail: davudius97@gmail.com

Tagga en vän du tycker ska ta del av detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.