Arvika Hamnfest breddar årets lineup

on
Gain Eleven spelar på Arvika Hamnfest 2017. Foto: Arvika Hamnfest/Gain Eleven.
Gain Eleven spelar på Arvika Hamnfest 2017. Foto: Arvika Hamnfest/Gain Eleven.

Idag släppte Arvika Hamnfest ytterligare artister till årets stora kalas i Arvika hamn. Man presenterar ROCK THE NIGHT med gästartisterna Mikkey Dee (Scorpions, Motörhead), Kee Marcello (Europe), Jacob Samuel (Pudels), Mia Karlsson (Crusified Barbara) och Gunars Jaunupe (Snowstorm). Man blir smått starstruck…

Men det blir ännu mer än så: Satan Takes A Holiday, Oskar Syk, Filip Jenven, Topaz Soundsystem featuring Sick In Head, Daddy Boastin’ – Festmaskinen som är Patrik Arve (Teddybears), Rigo (Infinite Mass, Latin Kings) och Don Tomaso (legendarisk DJ) featuring ROSH, Hasi B, Blizzy.

Slutligen så återvänder Arvikabandet Gain Eleven till hamnfesten. Föra året värmde de upp på hamnfesten inför världsfinalen i Emergenza och i år kommer de väl uppvärmda efter turné i Tyskland och Frankrike.

Sedan tidigare klara artister är: Per Gessle, Johnossi, Stiftelse, Magnus Carlsson, Dotter (Arvika), Little Jinder, Norlie & KKV, Freddy Kalas (N), Gabrielle (N), Tjuvjakt, Thomas Stenström, Good Harvest och Strandels.

Hela programmet börjar nu ta sin slutgiltiga form. Kanske blir det ytterligare några akter. Personligen hoppas jag på någon mer artist i genren rock/hårdrock. Kunde man få önska ytterligare ett Arvikaband… vad sägs om Tribulation?

Om mindre än två månader starta festen! Här nedan kan du kyssta in akterna som kommer.

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.