En liten knuff i rätt riktning

Nu var det ett tag sedan sista jag bloggade. Ni får ursäkta men det har faktiskt inte funnits vare sig tid, ork eller motivation. Jag har enbart fokuserat på att hålla Facebookflödet någorlunda uppdaterat. Nej, det har för mig varit en längre tid av mycket arbete på jobbet och köksrenovering hemma. Men det har också funnits sorg och saknad efter min mormor som gått bort. Det har som vanligt också varit tusen andra småsaker. Lite för många saker har sammanfallit helt enkelt.

Men nu har livet börjat ordna upp sig igen och jag börjar så smått titta till mina fritidsintressen igen. Nu verkar det som ett par försummade löparskor, en lite ledsen musikblogg och ett hemstudiobygge som helt kom av sig åter ska kunna få lite uppmärksamhet.

Nostalgiaffisch över Arvikafestivalen. Foto: Fredrick Berntsson och Robin Frank.
Nostalgiaffisch över Arvikafestivalen. Foto och cred: Fredrick Berntsson och Robin Frank.

Ibland tycker jag att det behövs så lite vid precis rätt tidpunkt för att man ska få upp gnistan igen. Som när Fredrick Berntsson och Robin Frank meddelade att de tagit fram två ”nostalgiaffischer” (eller minnesmärken kanske) för Arvikafestivalen som man kunde beställa. Då blev jag glad och varm inombords.

Som en varm behaglig dusch kom en massa minnen från den där dammiga grusplanen på Folkets park över mig. Minnen från stora band som t.ex. Muse, minnen från mindre band som t.ex. Kaizers Orchestra, minnen från alla vänner, minnen av knasiga och roliga uppträdanden som t.ex. RAMM Teater Art, minnen av kärlek, minnen av ett sammanhang, minnen av mycket ömma fötter… Ja, allt sånt kom sköljandes över mig. Jag vet att jag är blödig av mig men det var en mycket behaglig dusch.

Nu meddelar Fredrick och Robin att affischerna är klara och jag har nu beställt mina exemplar. De får bli min julklapp till mig själv – sjukt snyggt!

Jag fick frågan härom dagen om hur och var man beställer affischerna. Fredrick har satt upp en shop via Tickster. Allt du behöver gör att är att klicka på länken här https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=VZ0C5GKVG9YEL1K och följa instruktionerna. Affischerna postas sedan hem till dig. Affischerna är 50x70cm och kostar 300 spänn per affisch plus frakt (jag tog mig friheten att visa upp dem här bredvid).

Tack Fredrick och Robin för en liten knuff i rätt riktning. Det behövde jag.

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.