//
du läser...
Billingsudde, Musikhögskolan Ingesund, Musikskolan i Arvika, Trefaldighetskyrkan, Trivselkväll, Wilmas Musik Pub

Avslut lika med upptakt

Fredrik Toremark på trivselkvällen i stadsparken 3 juli 2015. Foto: David Fryxelius.

Fredrik Toremark på trivselkvällen i stadsparken 3 juli 2015. Foto: David Fryxelius.

Visst är det trevligt med sommarens musikutbud? Och varma kvällar, shorts och myggbett? Förvisso var delar av sommaren ganska usel, sett till antalet soltimmar, men det har inte hindrat Arvika att visa upp sig från sitt allra bästa sida. För den som velat lyssna på konserter har denna sommar varit fullspäckad! Med ett snitt på mer än två musikarrangemang per dag och sex stycken musikfestivaler har det sannerligen funnits tillfällen att lyssna – tack alla arrangörer och musiker!

Samtidigt som sommaren tar slut tar höstens lunk över och saker och ting återgår till det ”normala”. Musikskolan har startat sin undervisning för eleverna, Kvarteret har öppnat för danssugna på nattklubben, för den stressade börjar åter lunchmusiken i Trefaldighetskyrkan, Wilmas kör åter jamkvällar för den som vill spela… eller bara njuta. Och sedan blir det ju en massa examenskonserter på Musikhögskolan Ingesund, körkonserter, viskvällar på Billingsudde och mycket mycket mer… hur ska man över huvud taget hinna med fredagsmyset?

Själv pysslar jag mest med att bygga ihop en egen liten musikstudio och lära mig den. I övrigt gör jag just nu en del städarbete på bloggen. Rättar småsaker, planerar kommande inlägg samt fyller på i arrangemangskalendern. Har du tips på musikarrangemang är du varmt välkommen att skicka ett meddelande så fyller jag på.

/David

Annonser

Om ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SENASTE INLÄGGEN

september 2015
M T O T F L S
« Aug   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 000 andra följare

Support Local Music

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud
I love Arvika
Annonser
%d bloggare gillar detta: