Avslut lika med upptakt

Fredrik Toremark på trivselkvällen i stadsparken 3 juli 2015. Foto: David Fryxelius.
Fredrik Toremark på trivselkvällen i stadsparken 3 juli 2015. Foto: David Fryxelius.

Visst är det trevligt med sommarens musikutbud? Och varma kvällar, shorts och myggbett? Förvisso var delar av sommaren ganska usel, sett till antalet soltimmar, men det har inte hindrat Arvika att visa upp sig från sitt allra bästa sida. För den som velat lyssna på konserter har denna sommar varit fullspäckad! Med ett snitt på mer än två musikarrangemang per dag och sex stycken musikfestivaler har det sannerligen funnits tillfällen att lyssna – tack alla arrangörer och musiker!

Samtidigt som sommaren tar slut tar höstens lunk över och saker och ting återgår till det ”normala”. Musikskolan har startat sin undervisning för eleverna, Kvarteret har öppnat för danssugna på nattklubben, för den stressade börjar åter lunchmusiken i Trefaldighetskyrkan, Wilmas kör åter jamkvällar för den som vill spela… eller bara njuta. Och sedan blir det ju en massa examenskonserter på Musikhögskolan Ingesund, körkonserter, viskvällar på Billingsudde och mycket mycket mer… hur ska man över huvud taget hinna med fredagsmyset?

Själv pysslar jag mest med att bygga ihop en egen liten musikstudio och lära mig den. I övrigt gör jag just nu en del städarbete på bloggen. Rättar småsaker, planerar kommande inlägg samt fyller på i arrangemangskalendern. Har du tips på musikarrangemang är du varmt välkommen att skicka ett meddelande så fyller jag på.

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.