Highscore?

Lördag 20 juli är nog kanske den konserttätaste dagen hittills detta år. Och då vet jag, med 100% säkerhet, att denna bloggs arrangemangskalender är långt ifrån heltäckande. Den ger en någorlunda bild men att ALLT skulle vara med har jag inga illusioner om.

Ändå lyckas bloggen denna dag samla ihop hela sex olika konserter – det måste vara något slags highscore tror jag… Här kommer en kort sammanfattning av dagens underhållning att ta del av!

Skitskört
”En underhållande balansakt på en skitskör tråd. Musnpel, sketcher, gitarr och stämsång.” står det på affischen. Gunnar Axelsson Fisk (även medlem i Uppsalabaserade vokalgruppen VibaFemba) och Svante Zettergren. Glava Glasbruk kl 19:00. Entré 160kr. Förköp 0570-40177.

Östen med resten
Östen med resten är en grupp från Hälsingland som spelar akustisk musik. De musikaliska rötterna återfinns i den svenska folkmusiken. Östen med resten uppträder på Hembygdens dag på Gammelvala. Entré: inträde till Gammelvala: 90:-/vuxen; 80:-/pensionär, barn <12 år gratis. Gammelvâla scen kl 19:00.

Rocknostalgi
The Cadillac Band, Llittle Gerhard, Janne Lucas Persson. Gert Lengstrand (Streaplers), Billy Burnette mfl.) The Response. Servering. Pris: 200:-. Klässbols folketspark kl 20:00.

Nordman
Den svenska folkpopduon med Håkan Hemlin och Mats Wester har under snart 20 år släppt 6 album och turnérat med sitt band landet runt. Nordman har i bagaget 4 Rockbjörnar, Melodifestivalen 2005 och 2008, 1:a plats på topplistans 20-års lista och över 1 miljon sålda skivor gör Nordman till en av de stora. Entre 150 kr (fri entré innan 21.00). Åldersgräns 18 år. Stora scenen, Olssons brygga cirka kl 23:00.

Turbotits
Som om den inte räcker med Nordman på stora scenen levererar även Olssons brygga tjejgruppen Turbotits på lilla scenen. ”Turbotits är en helkvinnlig powertrio från Karlstad som ger dig de bästa hitsen från 80-talet med inställningen: Harder, better, faster, stronger!”. Lilla scenen, Olssons brygga, är lite osäker på starttiden och sätter därför inte ut den…

Linnea W
”Linnea W” är för mig ett lite mystiskt artistnamn (jag tror (obs!) att det är Linnea Walldén som döljer sig bakom artistnamnet Linnea W…). Wilmas Musik Pub serverar, sin vana trogen, livemusik – bara att droppa in för en svalkande dryck och musik! Wilmas Musik Pub alltså, oklart vilken tid underhållningen startar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.