Man bör vara i tid…

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.
Trivselkväll i stadsparken. På scenen Carina Thol och husbandet. Foto: David Fryxelius.

… om man inte på förhand känner till spelordningen. När ska jag lära mig…?

Suck. Jag hade tänkt lyssna till unga  tjej-rock-gruppen ”LILL” (från Åmotfors) som skulle spela på kvällens trivselkväll i stadsparken. Men, jag blev lite sen hemifrån och missade därför starten. Naturligtvis spelade de först. Tydligen var de också riktigt bra också om man ska tro de jag pratade med. Lite snopet alltså…

Men, det gick ju inte att hänga läpp någon längre stund utan istället lyssna till underhållning av bl.a. kantorn, körledaren och sångerskan Carina Tholf. Dels som solist men även dirigerandes kören Såbranos.

Meterologen och jazzsångerskan Lovisa Andersson (syster till operasångerskan Karolina Andersson) tog sedan över scenen tillsammans med Lollo Berndalens husband. Det är verkligen härligt att höra till skickliga musiker när de improviserar ihop!

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.
Trivselkväll i stadsparken. Martin Andersson mixar med säker hand. Foto: David Fryxelius.

Som vanligt guidades publiken från scenen av Göran Bryntesson – både för att påa/ava artister men också för att sjunga allsång med publiken.

Slutet fick den stora publiken själva lyssna till då jag lovat sonen att mysa med chips och läsk i TV-soffan. Bertil Engh, Duo Barkbåt och Frisk fläkt fick helt sonika klara sig utan mig. Vilket gick alldeles utmärkt.

I den varma sommarkvällen styrde jag cykeln hemåt. På vägen hem konstaterar jag att kommunen haft tur med vädret detta år. Trivselkvällarna har alla hittills haft strålande väder och det har i allra högsta grad bidragit till det stora publikintresset.

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.
Trivselkväll i stadsparken. Även denna kväll var intresset stort. Foto: David Fryxelius.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.