Författarträff: Anders Tengner

Det är inte ofta musikjournalister besöker Arvika. Ja, om det inte råkar vara någon stor konsert, festival eller annat musikjippo på gång. Men den 19 december är det faktiskt dags – på Bokia i Arvika.

Anders Tengner
Anders Tengner

Möt musikjournalisten Anders Tengner, känd från bla tidningen OKEJ. Hör honom berätta om sin senaste bok ”Yngwie J. Malmsteen: såsom i himelen, så ock på jorden”. Räkna om spännande historier om Yngwie och hårdrock i största allmänhet – detta är något som Anders kan. Bilder och film är också utlovat från Anders. Vi bjuder även på något att äta och dricka. Passa på att få din egen bok signerad eller ge bort som julklapp. Erbjudanden på Anders böcker och andra musikböcker till de deltagande under kvällen.

OBS! Begränsat antal platser. Biljetter släpps lördag den 1:a december, pris 70:-. Läs mer på Bokias Facebookevent: http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/169867963136980/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.