För mycket konserter i Arvika?

Nej, frågan är egenligen inte alls allvarligt menad. Men det är kanske för mycket att göra i livet generellt. Så många ”borde”, många ”måste”… och så har jag så lite tid. Musik som gör mig så glad och som bygger upp. Jag borde nog unna mig fler konserttillfällen. Dagens musik har musikerna Birgersson, Andersson och Arnesson gett mig då de stått för komp till barnkören på dagens familjgudstjänst i Trefaldighetskyrkan. Gött sväng – även om det kändes som de höll tillbaka lite idag.

Theresa Andersson
Theresa Andersson. Foto: Musiknyheter.nu

En av de konserter jag önskar att jag inte hade missat denna höst är den som det gotländska multimusikaliska fenomenet Theresa Andersson (Mer info här: http://www.TheresaAndersson.com ) gjorde på Musikhögskolan Ingesund för några veckor sedan. Efter vad jag hört var det årets konsert i Arvika av gästande artister. Och det är ju inte så svårt att förstå om man ser följande video (dock inte inspelad i Arvika utan live på ”Le Petit Theatre”). Njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.