Välgrenhetskonsert – Musikaliska pärlor

Vecchi Vänner

 
Vecchi Vänner. Foto: NWT.

Idag, eller rättare sagt kl 18:00 ikväll, blir det en välgörenhetskonsert i Trefaldighetskyrkans församlingshem (även kallat Cisternen). Kvällens tema är ”Musikaliska pärlor”. På scenen står välmeriterade Vecchi vänner. Ändamålet är att stötta kvinnor i Afrika via ett projekt som initierats av Alsike kloster.

På scen står ikväll: Lisbeth Vecchi, violin, Ylva Holmstrand, piano och fagott, Ia Hultén, sång, Anna Wallin, blockflöjt och sång, Inger Kullgren, cembalo och klaver, Rolf Thorén, gitarr och sång, Gunnar Kullgren, sång.

Glöm inte plånboken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.