Skrivkramp

”Vad kommer härnäst på bloggen?” Frågan kom på ICA av en bekant som jag som hastigast växlade några ord med. ”Vi får se” klämde jag till slut fram. Sanningen är den att jag inte alls visste. Trots att arrangemangen så smått kommit igång och att det faktiskt erbjuds konserter i Arvika igen har jag fått någon slags skrivkramp. Och då har till exempel finfine Arvid Blix ändå arrangerat en ny upplaga av Piren Live och Glafsfjordens Musikfestival har levererat pianokonserter i absolut världsklass på Hillringsbergs herrgård.

Det är alltså lite ironiskt men skrivandet vill sig inte riktigt. Det är som om hjärnan inte klivit ur den Covid-dimma som legat över mig det senaste ett och ett halvt året. Det visste ju inte min vän på ICA men det kändes ändå lite märkligt att inte själv veta.

Nu är det ju ingen katastrof att inte det inte kommer ut blogginlägg varje vecka. Det är viktigare att det handlar om något som är relevant. Det kommer när det kommer. Och jag har några uppslag för kommande inlägg. Sitter faktiskt och planerar lite just nu till tonerna av norska bandet Leprous nya album ”Aphelion” (tokigt bra – enligt mig en absolut måstelyssning!!) Jag vill nu inte avslöja något om inläggen än så fram till dess lämnar jag er i lite ovisshet…

/David

PS. Har du spelning på gång som ännu inte hamnat i bloggens arrangemangskalender? Hör av dig så lägger jag in det! DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.