Dubbla konserter på fredag

På fredag vankas det inte bara en streamad konsert utan två. Jag är så van numera med att det knappt är någon konsert alls att ta del av att man nu hajar till när det är två. Båda de kommande konserterna är denna gång såklart digitala – men inte desto mindre välkomna!

Digitala konsert nummer ett står folkmusikbandet TRE för. De kör en livestream direkt från Maries vardagsrum. Konserten är helt gratis att se och delta i men swisha gärna ett valfritt inträde så är du med och finansierar bandets arbete med nästa skivsläpp! Läs mer om TRE här. Konserten startar klockan 19.00. Länk till konserten finner du här:

Men orkar du inte vänta på fredagens konsert med TRE så kan du redan nu ta del av deras fina version av ”Frid på jord” här:

”Frid på jord” med TRE.

Digitala konsert nummer två är tredje upplagan av ”Music against Covid-19” från Ritz. Medverkande under denna gala, eller uppesittarkväll som man gärna kallar den, denna gång är: Janne Schaffer, Paula Juhlin, Vokalensemble från Stage & Perform, Anki Lilja, Annelie Strömberg, Peter Söderström, Edgar & Strandberg, Linnea Waljestål, Linnea Juhlin, Lasse Anrell, Angela Petré, Lennart Ekström, Alex Haglund, Pärra & Maria, Johan Birgersson… Uppesittarkvällen börjar klockan 20.00 och streamas på Hemsidan.

https://vimeo.com/event/563438/videos/492541605/

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.