Bilder från julgalan

Planen var att i fredags besöka julgalan på Ritz för att fota lite för bloggen. Kul att dokumentera när det händer saker i stan. Men när inte helgen blev riktigt som jag hade planerat den är det gott att ha vänner som kan rycka in och hjälpa till. Som Paulina som gjorde denna gång – tack! Paulina har för övrigt med ett reportage i Arvika Nyheter idag om nyss nämnda gala – läs reportaget och se ännu fler bilder här.

Linnea Waljestål, Henrik Strandberg och Christopher Edgar. Foto: Paulina Haglund.
Linnea Waljestål, Henrik Strandberg och Christopher Edgar. Foto: Paulina Haglund.
Johan Birgersson. Foto: Paulina Haglund.
Johan Birgersson. Foto: Paulina Haglund.
Christopher Edgar. Foto: Paulina Haglund.
Christopher Edgar. Foto: Paulina Haglund.
Linnea Waljestål. Foto: Paulina Haglund.
Linnea Waljestål. Foto: Paulina Haglund.
Pärra Eriksson. Foto: Paulina Haglund.
Pärra Eriksson. Foto: Paulina Haglund.
Uppesittarkvällpå Ritz. Foto: Paulina Haglund.
Uppesittarkvällpå Ritz. Foto: Paulina Haglund.
Linnea Waljestål, Henrik Strandberg och Christopher Edgar. Foto: Paulina Haglund.
Linnea Waljestål, Henrik Strandberg och Christopher Edgar. Foto: Paulina Haglund.

Galan tycks ha gått bra och en hel del tittare verkar ha funnit sin väg till livestreamen. Har du missat den så ser jag att man kan se den i efterhand om scrollar lite på deras Facebooksida. Jag tror vi behöver den här typen av aktiviteter för att stå ut i mörkret – bra initiativ. Tack alla som jobbat med detta!

Men hörn, idag är det årets mörkaste dag – från och med nu (klockan 10:02 i förmiddags för att vara exakt) så blir det ljusare igen! Och till råga på allt så har EUs läkemedelsmyndighet EMA idag godkänt det första vaccinet för EUs medlemsländer – en start mot en normalare vardag! Som jag längtar efter det.

I övrigt lider det här hemma mot jul- och nyårsfirande. Ett mycket stillsamt sådant. Det enda som inte är riktigt stillsamt är att jag nu sitter och skriver på årets musikårskrönika för Arvika. En utmaning utöver det vanliga. Men mer om detta om några dagar. Förhoppningsvis.

Fram till dess. Ta vara på er!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.