Fem konserter under hösten

Våren blev ju inte alls som någon kunde föreställa sig. Inte heller för Arvika konsertförening. Nu har man flyttat, trixat fram och tillbaka med årets konserter. Nu hoppas man, bara restriktionerna inte blir än hårdare, att man ska kunna genomföra fem konserter under hösten. Med begränsat publikantal. Och på ett säkert sätt såklart. Det modifierade konsertprogrammet ser ut som följer:

Tisdag 13 oktober: Nordiska Saxofonkvartetten.
Ny och klassisk musik, bland annat av Dvorák. Konserten flyttades från vårens program.

Onsdag 4 november: Musik av Gullin.
I samarbete med Musikhögskolan Ingesund och Arvika Jazz & Blues. Med stråkkvartett på plats blir det också något klassiskt stycke, eventuellt Beethoven som passar särskilt bra just i år.

Onsdag 11 november: ”Med Bach till Sydamerika”
Konsert med ensemble Villancico.

Lördag 21 eller 28 november: Stipendiatkonsert
Stipendiatkonsert med Lovisa Lundmark. Datumet oklart i skrivande stund.

Söndag 13 december: Julkonsert
Stämningsfull advents- och julmusik, med barnkör från Arvika kommunala musikskola.

Senaste nytt, ändringar, medlemsinfo med mera från Arvika konsertförening finner du på deras hemsida.