Konsert med Dotter i din trädgård?

on
Dotter på Arvika Hamnfest 2017. Foto: David Fryxelius.
Dotter på Arvika Hamnfest 2017. Foto: David Fryxelius.

Johanna, Dotter, Jansson har hoppat på konceptet ”Trädgårdslive” ihop med en stor hop svenska musiker och underhållare. Ett sätt att dels få komma ut och spela men samtidigt göra det på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Förenklat kan man säga att du som arrangerar ”ansvarar för en trevlig och fin upplevelse i er trädgård, med mysig miljö, säkra avstånd och god stämning”. Organisationen runt TrädgårdsLive hjälper sedan till med teknik, biljettförsäljning och annat som kan behövas. Resultatet blir det du bestämmer.

Dotter från Arvika är stjärnskottet som det senaste året gjort succé. Det är svårt att kalla det för något annat. Snabbresumén säger framträdande på Melodifestivalen (2019) ihop med  Måns Zelmerlöw, topplacering på Svensktoppen, guldförsäljning, flera TV-framträdanden samt support på Måns höstturné. Bulletproof på Melodifestivalen 2020 har snabbt blivit ett av det mest populära bidragen. Dotter växer på t.ex. Spotify och närmar sig snart en halv miljon unika Spotifylyssnare per månad! Med en ny livesättning och fler releaser via skivbolaget Warner i pipeline är Dotter på väg att etableras som en av landets snabbast växande popartister! I våras var hon i Arvika på insamlingsgalan ”Music against Covid-19” – ett framträdande som jag vet uppskattades av många tittare.

Dotter på insamlingsgalan "Music against Covid-19".
Dotter på insamlingsgalan ”Music against Covid-19”.

Men, hur gör man då? Enligt hemsidan verkar det hela enkelt. Man kommer överens om en artist, tid och datum. Därefter får man en hemlig biljettlänk där just er unika trädgårdskonsert bokas. Biljettpriset varierar mellan 295-995 kr, beroende på artist, datum och plats. Bjud sedan in vänner, dela den hemliga biljettlänken och påminn dem om att boka sin plats i god tid, det finns endast ett begränsat antal biljetter! Sedan väljer man upplägg, ska det vara hängmatta eller stolar, grill eller snittar? Spåna på!

Kul koncept!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.