Konsert x2 med Ylva Stenberg

Ylva Stenberg. Foto: Jo Titze.

Konserterna duggar inte direkt tätt nu som de brukar göra i juli. Men de förekommer. Om än i lite annorlunda tappning.

Som nästa lördag till exempel då Arvika konsertförening har lyckats boka in Arvikasopranen Ylva Stenberg för konsert på Arvika konsthalls bakgård. Med sig har hon pianisten och Ingesundsstudenten Ernst Erlandson. De ger två konserter främst för konsertföreningens medlemmar. Men vet vet, det kanske blir någon biljett över till övriga?

Att Ylva Stenberg gör konserter i Arvika hör inte till vanligheterna då hon bor och arbetar i Tyskland. Hon är anställd på Deutsches Nationaltheater Weimar och konsertsångare i Hannover med omnejd samt då och då i Sverige. Den tidigare Ingesundsstudenten och Jenny Lind – stipendiaten har vid det här laget sjungit många av de stora operor och konsertstycken som finns i den klassiska världen. Kolla gärna in Ylvas repertoar här!

Så, konsert med Ylva Stenberg  och Ernst Erlandson på Arvika konsthalls bakgård den 25 juli klockan 15.00 eller klockan 17.00. Ordinarie biljettpris är 150 kr, medlem betalar 100 kr, ungdom/student får fri entré. OBS!! Det är på grund av platsbrist obligatorisk föranmälan till biljetterna. Intresse visar man genom att mejla Arvika konsertförening på arvikakonsertforening@gmail.com

De två musikerna har gjort många konserter, men det är få jag klarar att hitta som är inspelade. Men längst ner har jag i alla fall lagt in några videoklipp som visar de båda musikerna. Lyssna!

Ylva Stenberg

Ernst Erlandson