Stipendiat konsert med Joram

Nu på söndag kan man lyssna till Joram Zieltjens då han ger sin stipendiatkonsert på Ingesund. Han blev förra året utsedd till Arvika konsertförenings stipendiat och nu är det dags för den konsert som följer på utmärkelsen. En utmärkelse som han är den sjunde i ordningen att erhålla från konsertföreningen.

Joram är en 17 år ung musikant, studerande på Stage & Performs musikestetiska gymnasieprogram, med siktet inställt på vidare studier i musik. Joram har bott i Arvika sedan år 2016 och hade då redan spelat såväl trombon som piano sedan flera år. Förutom att han idag trakterar två instrument spelar han också med i Arvika Stadsmusikkår.

Numera är Mats Lindahl, Musikskolan i Arvika, hans lärare på trombon och Mikael Kanarva, Musikhögskolan Ingesund, på piano. Mikael Kanarva kommer också att delta i konserten, då det ju är svårt spela trombon och piano samtidigt… Vilka stycken det blir.

Om konserten:
Datum: 13 november
Tid: 16.00
Plats: Lilla Konsertsalen, Musikhögskolan Ingesund
Fri entré

Läs också om tidigare stipendiater på Arvika konsertförenings hemsida.

Joram Zieltjens. Foto: Arvika konsertförening.
Joram Zieltjens. Foto: Arvika konsertförening.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.