Sök programmet Konstnärlig kandidat musiker!

Skärmdump – Rigmor Gustafsson LIVE från Ingesund.

På Musikhögskolan Ingesund kan man studera programmet ”Konstnärlig kandidat musiker”. Programmet är på 180 högskolepoäng och kan sökas med följande huvudinstrument; violin, viola, violoncell, kontrabas, piano, sång, gitarr, flöjt och klarinett. För att pröva behörigheten till programmet Konstnärlig kandidat musiker ska alla sökande visa upp sina tekniska färdigheter och gestaltande förmågor på sitt huvudinstrument. Alla måste också visa sina kunskaper och färdigheter i musikteori i ett skriftligt prov.

Programmet vänder sig till dig som vill satsa på att bli en tekniskt skicklig, mångsidig och kreativ musiker. I utbildningen finns stort utrymme för egen övning och solistiskt spel. Dessutom ges stora möjligheter att spela tillsammans med andra, både i mindre ensembler, stråkorkester, symfoniorkester, symfonisk blåsorkester, körer och storband. Här har du även tillgång till övnings- och undervisningsrum en stor del av dygnet. Undervisningen bedrivs av högt utbildade och mycket skickliga lärare som alla brinner för sitt arbete.

Är du intresserad?
Då brinner det i knutarna. Sista ansökningsdag för HT20 är imorgon 15 januari. Mer information finner du här.

Ansökningsperioder på Musikhögskolan Ingesund:
Konstnärlig kandidat musiker: 2 december – 15 januari 2020
Musiklärarprogrammet: 16 mars – 15 april 2020
Musikproduktionsprogrammet: 16 mars – 15 april 2020

Mer information om terminerna och viktiga datum för ansökningar finner du här.

Lycka till!

/David

Konstnärlig kandidat musiker ht20
Konstnärlig kandidat musiker ht20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.