Konserter på bio

Filmaffisch Roger Waters - "US+Them"
Filmaffisch Roger Waters – ”US+Them”

Palladium Bio i Arvika är en av de biografer i landet som har teknik installerad för att kunna ta emot direktsända digitala sändningar. Detta har man gjort vid ett antal tillfällen och har tidigare bland annat kunnat erbjuda Arvikapubliken klassiska konserter och operor från bland annat New York.

Nu kommer ett tillfälle att se och lyssna till Roger Waters konsert ”US + Them” som filmats under hans kritikerhyllade världsturné under 2017-2018. Turnén var ett mastodontprojekt där 156 konserter genomfördes inför 2,3 miljoner människor i USA, Canada, Australien, Nya Zeeland, Europa, Ryssland och Latinamerika. Premiären var i maj 2017 i Kansas City, och avslutades i december 2018 i Monterrey, Mexico.

Roger Waters legendariska konserter är berömda för sina sinnesutvidgande kvaliteter, med absolut senaste specialeffektstekniken och ett tidigare oöverträffat surroundljud även på själva arenan. US + THEM-turnén tog publiken på en stark, gripande och inspirerad musikalisk resa genom mänskliga rättigheter, frihet och kärlek. Roger Waters är känd för låtklassiker som Another Brick in the Wall, Comfortably Numb, Wish You Were Here och Shine on You Crazy Diamond. Den 2 oktober kan du se Roger Waters på Palladium i Arvika. Det kommer jag att göra!

/David

PS. Den 9 oktober sänder Palladium ”Metallica och San Francisco Orchestra”. DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.