Sök Arvika Konsertförenings stipendium för 2020

Cecilia Werling ät Arvika konsertföreningsstipendiat för 2019. Foto: Arvika konsertförening.

Nu är det hög tid att skriva ihop ansökningarna för Arvika Konsertförenings stipendium för 2020. Stipendiet kan sökas av barn och ungdom med huvudsaklig inriktning mot klassisk musik, boende i Arvika Kommun eller som studerar vid någon av skolorna inom Arvika Kommun eller Musikskolan i Arvika.

Stipendiet kan delas ut till enskild eller till grupp och kan även föreslås av lärare. Motivering ska lämnas. Stipendiet delas ut under 2020 i samband med att stipendiaten eller stipendiaterna ger eller deltar i en konsert. Stipendiet sökes innan 15 nov 2019.

Tidigare stipendiater är: Cecilia Werling (2019), Gabriel Nilsson (2018), Nora Heinerud (2017), Simon Henriksson (2016).

Mer om stipendiet och hur du ansöker finns på Arvika konsertförenings hemsida.