Colombia besöker Arvika

Affisch Klubb Motvals 032
Affisch Klubb Motvals 032

Besök från Colombia! På en onsdag! Nu händer det. På sin månadslånga turné i Europa stannar de två Colombianska banden Amenazas och Abuso till i Arvika för spelning på Wilmas. Support får de från Arvikas egna kängpunkare i Syrgas. Fränt! Så, innan du går på midsommarens sill och dans kring midsommarstång kanske lite stenhårt mangel kan locka? Lite mer info banden och arrangemanget kommer här nedan.

/David

På scen:
Amenazas [COL]
Abuso [COL/MEX]
Syrgas [SE.Arvika]

Amenazas [COL]
https://amenazas.bandcamp.com
Smutsigt, rått och stenhårt. D-takt från Bogotá, Colombia.

Abuso [COL/MEX]
https://abusobogota.bandcamp.com
Ett grymt ös med växelsång och ingen pardon. Hardcore/D-takt från Colombia/Mexico. Fast hardcore and pure social rage out of Colombia and Mexico against the daily violence that you can’t take anymore.

Syrgas [SE]
https://soundcloud.com/user-145216437
Premiärgig för Arvikas egna kängpunkar i Syrgas. Då de säkrat gigs senare i sommar på bl a festivalen Hygget så behöver de värma upp. Vi är stolta att få vara värd för detta debutgig. Ett maximalt mangel tillsammans med ett genuint hat för högerpolitik och annat trams så är Syrgas här för att visa vart skåpet ska stå. Ingen ska stå stilla.

Arvika musikpub ”Wilmas” onsdagen den 19 juni. Evenemanget startar 19.00. Entré – 80SEK (Kort – Cash – Swish). Åldersgräns 18 år. Alltid under parollen: NO RACISM – NO SEXISM – NO HOMOPHOBIA – NO VIOLENCE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.