Tre gånger examenskonserter och mer…

Pärra Eriksson på môra-Pers jubileumskonsert på Ritz i Arvika 1/11 2014. Foto: David Fryxelius.
Pärra Eriksson på môra-Pers jubileumskonsert på Ritz i Arvika 1/11 2014. Foto: David Fryxelius.

Denna helg finns det som vanligt gott om musik- och konserttillfällen att ta del av (och då har jag nog i vanlig ordning säkert missat något arrangemang). Men redan ikväll har PRO pubafton med underhållning i Brunskog. Senare ikväll introducerar Wilmas ett koncept med karaoke, något som de kommer köra varje fredag från och med nu (åtminstone året ut efter vad jag förstått).

Imorgon lördag kan de med små barn vara med på Musiklek på biblioteket. 10.30 är tiden att passa för den som vill sjunga ihop med barn och föräldrar.

Är man däremot mer sugen på att gå på konsert så erbjuds gott om alternativ denna dag. Dels ger Musikhögskolan Ingesund hela tre (!!) examenskonserter; klockan 15.00, 17.00 och 19.00. Det är eleverna Tove Landahl, Filip Pontelius och Mattias Lund som står i centrum. Som om det inte vore nog med konserterna på Ingesund så bjuder Stavnäs Visklubb in till en kväll på Billingsudde. På scen står Tone Wattum & Ralph Nilsson, Pärra Eriksson & Maria Larsson (de två senare bekanta medlemmar från Môra-Per). Skulle man därefter ändå inte ha fått nog av musik så kan man besöka Wilmas även lördag kväll. På Wilmas blir det Rockkväll med DJ David Wilhelmsson.

På söndagen erbjuds det åter konsert på Musikhögskolan Ingesund. Denna gång bjuder studenterna in till en Kammarmusikafton. Det bli musik av Mozart, Hindemith och Franck.

Trevlig helg!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.