Klubb Motvals intar Wilmas på lördag

Klubb Motvals 24 mars 2018. Foto: Klubb Motvals.
Klubb Motvals 24 mars 2018. Foto: Klubb Motvals.

På lördag är det åter dags för Klubb Motvalss (länk till Facebook) att arrangera en helkväll med hårdrock på Wilmas Musik Pub. Man gör det genom att ställa två band på scenen; Insane från Kristinehamn och Mystik från Stockholm. Det blir hård och snabb musik! I utskicket inför arrangemanget kan man läsa följande:

Insane
”Insane bildades 2009 i Kristinehamn, när åldern inte ens hade nått moppe, och har sedan dess spottat ur sig våldsam thrash metal, gjord för att fördöma orättvisor och eländen i världen. Första demon kom 2010 i form av Facebreakers, följt av Death Race och Hollow death, 2011 och 2012. 2013 kom deras första mini-LP, Interment of life, och med den så tog bandet steget ut till att bli ledande inom thrashen i Sverige, bort från alla skojband. Här hade åldern på 50% av bandet inte nått folköl. Den efterlängtade debutskivan, EVIL, som delvis spelades in på Church Bay Recordings i Arvika, kom 2017 och har fått många bra recensioner både inom undergrounden och den större massan. Med EVIL så kommer Insane tillbaka till Arvika för att visa oss varför de är att räkna med.”

Niklas Nord arrangerar Klubb Motvals. Foto: David Fryxelius.
Niklas Nord arrangerar Klubb Motvals. Foto: David Fryxelius.

Mystik
”Mystik är ett hårdrocksband från Stockholm och består av Lo Wickman, Beatrice Karlsson, Sven Nilsson och Julia von Krusenstjerna. Inspirerade av klassisk Heavy Metal, US metal och speed metal så har Mystik med sin demo “Demon” tagit scenen med storm. Efter en våldsam första spelning på “The Abyss festival” i Januari och en framtida spelning på Metal Assault i Tyskland så kommer bandet till Arvika för att visa oss att hårdrock inte är något att skoja om. CRY OUT FOR MYSTIK.”

Kan du inte dyka upp på lördagens två spelningar så misströsta inte. Klubb Motvals kommer åter till Arvika i mitten av maj. Det är dock i skrivande stund oklart vilka band som spelar då.

Som vanligt när Niklas Nord och Klubb Motvals arrangerar så är det under parollen: ”NO RACISM – NO SEXISM – NO HOMOPHOBIA – NO VIOLENCE”. Du kan läsa mer om Niklas och Klubb Motvals i ett tidigare reportage.

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.