Klubb Motvalls gånger två

Affisch om Klubb Motvalls 1 september 2017. Foto: Klubb Motvalls.
Affisch om Klubb Motvalls 1 september 2017. Foto: Klubb Motvalls.

Klubb motvalls arrangerar då och då konserter av det tyngre slaget. Det handlar då om punk, hardcore, grindcore med mera. Konserterna arrangeras alltid under parollen ”NO RACISM – NO SEXISM – NO HOMOPHOBIA – NO VIOLENCE”. Klubb Motvalls, med flitige Niklas Nord i spetsen, presenterar nu tillsammans med sina samarbetspartners två konserter. Den första redan nu till helgen.

Vid kommande helgs spelning så står fyra band på scenen. Det är dels de brittiska banden ”The Domestics” och ”Guilt Police” och dels de svenska banden ”Society Decline” (Stockholm) och ”Bad Nerve” (Umeå) som gästar Arvika. Gissa om det blir åka av! Är du intresserad av att gå på denna spelning måste du dock föranmäla dig. Det gör du via denna länk. Mer info om spelningen finner du här.

En dryg vecka senare är det åter dags för Klubb Motvals att arrangera konsert – denna gång som ”acoustic edition”. Spelningen äger rum på Kolonin i Arvika. På scenen står denna kväll ”Gab de la Vega” från Italien med support från värmlandspôjken Marcus Erkenfjord. Ingen åldersgräns. Entré 50 kronor. Mer info spelningen finner du här.

Och det kommer fler konserter från Klubb Motvals under hösten. Stay tuned!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.