Snakebite turnerar med japanska The Crazy Teds

on
Snakebite och Crazy Teds (JPN) på turné. Foto: Snakebite.
Snakebite och Crazy Teds (JPN) på turné. Foto: Snakebite.

Rockabillybandet Snakebite från Arvika har spelat i över 15 år och har tidigare varit på två turnéer i Japan. Senast var det i oktober 2016 och då spelade de i bland annat Tokyo. Det var då det japanska rockabillybandet ”The Crazy Teds” som bokade Snakebite för turnén i Japan. Nu ordnar Snakebite detsamma för sina japanska kollegor.

The Crazy Teds kommer tillsammans med Snakebite att göra fyra intensiva konsertkvällar i Sverige och Norge. Det blir tyvärr ingen spelning här i Arvika men finalen på turnén är förlagd till närliggande Folkets park i Eda. På spelningen i Edaparken kommer även Blue Eagles från Torsby att ansluta. Det blir alltså en rejäl dos rockabilly den 22 juli!

Snakebite är ganska aktiva på scen och snittar cirka en spelning varannan vecka året runt. De har tidigare i år spelat på hemmaplan och då på Gunnevi och Folkets hus i Jössefors. Kommande tillfällen i Arvika med omnejd blir i augusti i Arvika Folkets park och i november då de åter spelar i Jössefors. Men de ska även hinna med spelningar Lerdala, Lidköping och så turnén med The Crazy Teds i Geråker (Norge), Kumla och Västerås förstås.

Här nedan kan du se och lyssna på ett par klipp från YouTube med Snakebite och The Crazy Teds. Men klippen är en sak, jag tycker båda banden gör sig betydligt bättre på Spotify där ni finner dem under Snakebite och The Crazy Teds. Men vill du hellre köpa en ”fysisk” skiva så finner du flera av Snakebites skivor (vilket är ett tiotal) att beställa från bland annat Ginza.

/David

The Crazy Teds:

Snakebite:

Snakebite på scen! Foto: Snakebite.
Snakebite på scen! Foto: Snakebite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.