Imorgon startar allsångskryssningen

on
Allsångskryssning sommaren 2017. Foto: Olssons brygga.
Allsångskryssning sommaren 2017. Foto: Olssons brygga.

Imorgon fredag är det åter dags att sjunga och kryssa med Johan Östling och Björn A Ling (tidigare Starrin) på Olssons brygga. Det börjar bli en tradition det här, att fredagskvällar i juli lätta ankar tillsammans med dessa underhållare.

För er som inte känner till Johan och Björn sedan tidigare kan jag berätta att de båda har en rad projekt bakom sig inom musik, film och TV. Du har sett dem i filmer såsom ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen”, ”Mammas pojkar” och serien ”Ack Värmland”. Du kan också ha stött på dem i Karlstadsbandet The Starboys. Johan har under våren 2017 inte bara tävlat utan också vunnit ”Hela kändissverige bakar” som sänts på TV.

Har du inte möjlighet att gå redan imorgon kväll så rekommenderar jag att du prickar in någon av de andra fredagarna som kommer. Det är riktigt kul! Allsångskryssning startar klockan 21:30. Entréavgift 150 kr från klockan 20:00 (ingen bordsbokning). Under kvällen underhåller dessutom Mr. DJ på Stora scenen, före och efter Allsångskryssningen. Bandet Punch spelar på Lilla Scenen

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.