//
du läser...
Göran Nilsson, Tuppetorpsfestivalen

Tuppetorpsfestivalen tioårsjubilerar

Bild från Tuppetorpsfestivalen. Foto: Tuppetorpsfestivalen.

Bild från Tuppetorpsfestivalen. Foto: Tuppetorpsfestivalen.

I Glaskogen ligger Sigfridstorp. Och sedan tio år tillbaka finns även en återkommande musikfestival i Sigfridstorp: Tuppetorpsfestivalen. Upplägget är egentligen helt genialiskt. En gårdsplan, en scen, massor av musik och samvaro mellan arrangörer, publik och artister. Och i år jubilerar man alltså. Med start idag.

Jag har fått en bestämd känsla av att det är lika mycket arrangörerna som bokar som det är artister som anmäler intresse att få medverka. Ett slags samarbete om man så vill. Lika mycket verkar lineupen ändras och kompletteras som det råkar bli. Att få tag i en definitiv lineup av årets artister tror jag inte riktigt är möjligt. Men de artister som jag har nosat upp är följande:

Anna Lisa Träsks & det Himmelska Ljusets Profeter (Sverige), bluesbandet ”Blues Supply” (Norge), rockbandet Cairo Quikstep (Norge), vismusikern från Arvika Göran Nilsson (Sverige), hammond-swing-musikerna Kjeld Lauritsen feat. Tine Bruhn (Danmark), countrytrubaduren Staffan Magnusson (Sverige). Men fler artister är säkert att vänta innan festivalen är över.

Inträdet har tidigare år legat runt hundringen per person och dag. Du kan ta med det du vill grilla, badkläder om du vill bada i sjön och ett tält om du vill sova över. Vill du delta i festivalen så gör du klokt i att följa festivalens Facebooksida för de senaste uppdateringarna. Och du, samåk gärna!

/David

Annonser

Om ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Musikårskrönika 2017 | Arvika musik - 31 december, 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SENASTE INLÄGGEN

juni 2017
M T O T F L S
« Maj   Jul »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 006 andra följare

Support Local Music

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud
I love Arvika
Annonser
%d bloggare gillar detta: