Ny musik från Mathias Regal

Mathias Andersson. Foto: David Fryxelius.
Mathias Andersson. Foto: David Fryxelius.

Den flitige Mathias Regal har varit i farten igen och släpper idag ytterligare material på Spotify (du kan läsa om Mathias i ett tidigare inlägg här på Arvika Musik). Denna gång är det ett samarbete med kompanjonen Andy (från duon ”Andy & Regal” som ni kunnat lyssna på i Arvika i sommar) samt ett samarbete med Melinda Modh som lett fram till nya singeln ”Paradise”. Kul!

Tidigare har vi kunnat höra singlarna ”Victory” och ”The Strip” (den senare är också ett samarbete med nyss nämnda Melinda) från Mathias Regal. Så, i alldeles lagom tid för att skruva upp fredagspeppen får du nu lyssna till Paradise!

Det är alltid roligt att lyssna på ny musik – keep up the good work alla arvikamusiker!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.