//
du läser...
Arvika hamnfest, Olssons brygga, Top Cats

Olssons brygga släpper sommarens första artister

Doug Seegers till Olssons brygga sommaren 2016. Foto: Olssons brygga.

Doug Seegers till Olssons brygga sommaren 2016. Foto: Olssons brygga.

”En sommar utan konserter på bryggan är ingen sommar” sa en bekant till mig för ett par år sedan. Och även om inte allt utbud tilltalar mig personligen så tycker jag att det ligger en hel del i uttalandet. Olssons brygga är Arvikas i särklass största nöjesleverantör. Den 16 maj öppnar de åter för säsongen och förväntningarna på dem tycker jag ökar för varje år.

Idag släppte så Olssons brygga sommarens första artister och det är en ganska bred lineup. Eller vad sägs om Norlie & KKV (23/7), Vigiland (18/6), Doug Seegers (6/7), Björn Rosenström (4/6), Rydell & Quick (28/5), Sator, Top Cats, Rock Circus & Moderna Tider. Och som ni kan se har några av artisterna även fått datum släppta.

Själv tycker jag att bokningen av amerikanska countryartisten Doug Seegers är intressant. Doug är kanske mest känd i Sverige för sin medverkan i ”Jills veranda” även om han gjort mycket mer än så. Hittills har det blivit snart 300 spelningar i Sverige på knappa två år. Tror det kan bli en jättebra spelning! Jag tycker också det är roligt att Arvikaanknutna Top Cats får möjlighet att uppträda ”här hemma”.

Men fler artister är att vänta till bryggan. Just nu känns dagens presentation som ungefär knappt halva sommarprogrammet. Klart sedan tidigare är att man kommer att åter bjuda på allsångskryssning med Johan Östling och Björn A Ling (Starrin) och hela sommaren erbjuda livemusikquiz med Götz kalas… Som om detta inte vore nog blir det också en MS-gala i sommar och så släpper Arvika Hamnfest inom kort ytterligare artister till sommarens fest. Håll utkik framöver!

/David

Annonser

Om ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SENASTE INLÄGGEN

april 2016
M T O T F L S
« Mar   Maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 000 andra följare

Support Local Music

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud
I love Arvika
Annonser
%d bloggare gillar detta: