Årets viktigaste konsert

on
Dotter. Foto: Dotter Facebooksida.
Dotter. Foto: Dotter Facebooksida.

Det är rätt så klyschigt men på onsdag den 10 december kan man verkligen säga att man kan förena nytta med nöje. På Ritz scen kommer du denna kväll att kunna lyssna till Dotter, Gain Eleven, Simon Karlsson Band, T-Bear & The Dukes Of Rythm, elever från Solbergagymnasiets musikestetprogram.

Hela kvällen är en insamlingskväll till förmån för Sveriges Radios Musikhjälpen. Alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen som detta året stödjer kampen för att stoppa spridningen av HIV. Den 11 december åker Dotter till Uppsala för att i Musikhjälpens glasbur överlämna pengarna från värmlandsturnén. Läs mer om Musikhjälpen här.

Dotter Arvikabördiga Dotter, Johanna Jansson, numera boende i Stockholm spelar musik med en blandning av Pop och Indie. Dotters genombrottslåt  ”My Floder” blev fort en mycket populär låt. Dotter spelar dagen i P4 Värmland och på kvällen på Ritz i Arvika.

Gain Eleven Gain Eleven spelar modern rock, eller hårdrock’n’roll om de själva får beskriva det, och har under hösten bland annat spelat i Tyskland. Gain Eleven tar kvällen till ära paus från sin studiotid i Karlstad där de just nu spelar in sitt debutalbum.

Simon Karlsson Blues-rockbandet Simon Karlsson Band kommer till Ritz. Bandet deltog under våren i Sveriges Radios talangtävling Svensktoppen nästa. Det här blir spännande – de här gossarna har jag inte hört live ännu!

T-Bear & The Dukes Superrutinerade jazz-bluesbandet T-Bear & The Dukes återvänder till Arvika för en spelning. Det ryktas om att även de har ny platta på gång.

Så, ta med dig plånboken och kompisarna så ses vi på Ritz – och årets viktigaste konsert!

Arrangemanget möjliggörs av bland annat Arvika kommun. Konferencier för kvällen är Göran Bryntesson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.