//
du läser...
Equalize Music, Musikhögskolan Ingesund, Popkollo

Popkollos avslutningskonsert i Arvika idag

Popkollo 2014

Popkollo 2014

Popkollo är en riksorganisation med verksamhet runt om i Sverige. Det är lokala föreningar som planerar och arrangerar kollos för unga tjejer runt om i Sverige . Kollot syftar till att stimulera ungas (åldrarna 12-18) musicerande. Man vill genom popkollos verksamhet skifta fokus från att det ”bara” är killar som syns och hörs i musiksammanhang till att alla ska få plats. Det långsiktiga målet är naturligtvis att på sikt skapa en jämställd musikbransch. Deltagarna på sommarens kollon är mestadels tjejer men killar är också välkomna.

I Hultsfred, Luleå, Malmö, Umeå, Arvika, Göteborg, Botkyrka, Katrineholm, Hultsfred, Örebro, Botkyrka arrangerar denna sommar popkollo. De två sista har faktiskt platser kvar om någon skulle vara hugad. På varje ort samverkar man med lokala aktörer. I Arvika fall är det föreningen Equalize Music som arrangerar kollot och samverkar med Musikhögskolan Ingesund, RUM Värmlandsdristrikt och Studiefrämjandet. Det är också på Ingesund som de flesta av föreningens aktiva medlemmar går eller har gått som elever.

Idag (tisdag 8 juni) kl 15.00 blir det avslutningskonsert i Kammarmusiksalen på Musikhögskolan Ingesund där Arvikas popkollo kommer att visa upp en del av vad de lärt sig och komponerat på sommarens kollo i Arvika. Det är gratis entré – bara att dyka upp och lyssna!

/David

Vill du veta mer om Popkollo så besök gärna Popkollos hemsida.

Annonser

About ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

SENASTE INLÄGGEN

juli 2014
M T O T F L S
« Jun   Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 882 andra följare

Arvika Musik på Instagram

”Dancing on my own” på Kyrkebyshowen 2018. #arvika #musik #arvikamusik ”Shook me all night long” på Kyrkebyshowen 2018. #arvika #musik #arvikamusik

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud

Soundcloud

Arvika Musik på YouTube

YouTube
Annonser
%d bloggare gillar detta: