Många konserttillfällen i Arvika denna helg

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.
Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Denna sommar skulle rubriken egentligen fungera varje helg. Så mycket är det faktiskt på gång hela tiden i vår lilla stad. Fantastiskt va?! Denna helg kan du välja på följande:

Fredag – Trivselkväll Kl 19.00 startar Trivselkväll nummer två av fyra i stadsparken. Denna kväll underhåller: Brônskepôjkera, Rustan Christensson, Gunnar Edman, Hanna Elfsberg, Elin Wikstrand & Josef Loberg, Emil i Lönneberga, Per-Inge Fridlund och husbandet under ledning av Lollo Berndalen. Musik, allsång, servering. Fri entré.

Fredag – allsångskryss För den som inte fått nog av allsången kan gå hundra meter till Olssons brygga och delta i allsångskryss med Björn Starrin och Johan Östling. Bandet Stereo underhåller dessutom från lilla scenen. Allsångskrysset startar cirka 21.20. Fri entré innan kl 21.00.

Bakgårdsfestival 2013. Foto: Thingshuset.
Bakgårdsfestival 2013. Foto: Thingshuset.

Fredag och lördag – Bakgårdsfestival Bakgårdsfestivalen 2014 bjuder på cirka 30 artister. Två fullspäckade dagar med musik och poesi i avslappnad bakgårdsmiljö. Vill du läsa mer om arrangemanget och artisterna så läs detta tidigare inlägg. Biljetter finns att köpa i dörren eller på Tickster. Starttid fredag kl 17.00 och lördag kl 12.00.

Lördag – Summer Rock’n roll På Rajjens Bowling blir det rockmusik då banden Snakebit och Kent Ford & The Hep Jump Stompers underhåller. Starttid ej känd. 18 årsgräns.

Lördag – Pubafton På Hembygdsgården i Mangskog blir det pubafton från kl 20.00. På scenen finns Holgers för att underhålla. Starttid för underhållningen ej känd.

Lördag – Elvisrock Ett arrangemang som det pratades mycket om för någon månad sedan var James Burton (gitarrist åt bland andra Elvis Presley) och The Cadillac Band som ska spela på Gunnevi i Gunnarskog. Kl 19.00 slår man upp portarna. Entré 300 kr (ungdom 10-15 år 150 kr) i dörren. Ska även finnas möjlighet till förbokning – oklart hur.

Lördag – Kim Cesarion
På Olssons brygga blir det konsert med dansanta Kim Cesarion. Popmusikern Cesarion med falsettrösten kommer till Arvika med nysläppta skivan ”Undressed”. Den som är danssugen ska nog inte missa detta. Starttid ej känd. Nattklubb i magasinet. Fri entrén innan kl 21.00.

Söndag – musikgudstjänst I Älgå kyrka kl 18.00 blir det musikgudstjänst. Medverkar gör Monica Fryxelius, Annika Lindahl, Åsa Brolin och Anders Brolin.

Som vanligt är det säkert så att jag missat något här eller i arrangemangskalendern. Har du info, tips osv är du varmt välkommen att ta kontakt!

Trevlig helg!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.