En tur till Göteborg?

Gain Eleven. Foto: Tommy Bonté.
Gain Eleven. Foto: Tommy Bonté.

Gain Eleven är duktigt flitiga. Inte nog med att det i dagarna blev klart att de ska vara förband åt Johnossi på Chalmers ”Valborgskalas”. De har även tagit sig till distriktsfinal i Emergenzas tävling för band som är ”på väg upp”. Distriktsfinalen går av stapeln den 2 maj på klassiska rockklubben Sticky Fingers i Göteborg och tävlingen ger vinnaren en plats i riksfinalen. Kul!

Killarna i Gain Eleven är även riktigt driftiga och har ordnat så att DU kan följa med till Emergenza Festival! Då fredagen den 2 maj är en klämdag för många kommer det att avgå en buss från Arvika till Göteborg och Sticky Fingers. Allt för att du ska kunna ge dem stöd i tävlingen! Bussen går sedan tillbaka till Arvika på natten.

Avresa: Fredag 2 maj kl 14:00 från Grusparkeringen vid Stadsparken i Arvika. Hemresan sker cirka kl 01:00 från Sticky fingers. Pris: biljett + resa 400 kr (grabbarna låter dock hälsa att om bussen fylls kommer resenärerna få en summa tillbaka redan när man kliver på bussen. Summan beror på hur många som hakar på). Vill man bara ha en biljett så kontaktar man någon i bandet. Kontakt: David Flognman. Läs mer om upplägget på deras Facebookevent.

Gain Eleven på Emeragnza
Gain Eleven på Emeragnza

Gain Eleven spelar kl 22:00 men Sticky Fingers öppnar redan kl 19:00 om man vill ta en öl och lyssna på flera band. Tävlingsmomentet står publiken för då det är de som röstar på vilka band man gillar. Ju fler supporters från Arvika desto bättre alltså! Bandets t-shirts kommer finnas till försäljning på bussen för den som mer tydligt vill visa sin support.

Så ta chansen – häng med ett gäng glada (och sjukt taggade) grabbar till Göteborg och njut av skön rockmusik!

/David

_________________________________________________________________________

”EMERGENZA är världens största festival för osignade band!
Emergenza Festival är världens största bandtävling med deltävlingar i alla storstäder från Spanien till Ryssland, USA, Canada, Japan och Australien. I varje Emergenzastad hålls inledandade rundor, semifinaler och finaler, de regionala finalistvinnarna möts senare i riksfinaler och varje land eller världsdel skickar senare ett vinnande band var till en internationell final.

Publiken röstar, på samma sätt, även vidare band från semifinalerna som hålls på Sticky Fingers i Göteborg, Debaser Slussen i Stockholm och Debaser i Malmö. På de regionala finalerna väljer en jury bestående av branschfolk ut en vinnare per stad som möts i riksfinalen. Finalerna hålls på Sticky Fingers i Göteborg, KB i Malmö och Debaser Medis i Stockholm där även Sverige och Nordenfinalen hålls.

Emergenza Festival har bevisat gång på gång, världen över, att band som lyckas live lyckas i branschen. Band som Envy, Royal Republic, Envy, Hurricane Love, Donkey Boy, och Josh Beech och många andra har alla fått stora genombrott efter sitt deltagande i Emergenza Festivalen.”

Saxat från Sticky Fingers hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.