//
du läser...
redaktion, Svensktoppen nästa, Sveriges Radio Värmland

Svensktoppen nästa?

Svensktoppen nästa. Foto: Sveriges radio.

Svensktoppen nästa

Jag har fått lite uppmuntrande reaktioner på ett tidigare inlägg då jag hintade om Sveriges radios musiktävling Svensktoppen nästa. Man är nyfiken och vill veta mer! Tja, då gräver jag väl fram lite mer fakta för er som vill tävla med er musik. 🙂

Den initiala tävlingsomgången inleds den 1 mars till den 1 april då den som skriver, sjunger och spelar egen musik har möjlighet att skicka in sin nyskrivna och nyinspelade låt till P4:s lokala kanaler. I vårt fall handlar det om P4 Radio Värmland. Låten som skickas in får vara max 4 minuter och den ska kunna spelas live inför publik. I potten står möjligheten att få sin låt spelad i radio, stå på scen på Sandgrundsudden inför publik och kanske ta sig vidare till riksfinal där vinsten är en utmanarplats på Svensktoppen och att man blir erbjuden en plats i Melodifestivalen. Oavsett hur långt man tar sig vittnar tidigare deltagare om att det är en kul grej att vara med i.

Så, är du sugen att delta? Om svaret är ja så tycker jag du ska lägga på ett kol då det bara är en dryg vecka kvar av anmälningstiden. Du finner information om årets tävling, aktuella tävlingsregler och tävlingsblanketter, adresser och hur du går tillväga om du vill skicka in tävlingsbidrag här. Mer om Svensktoppen nästa 2014 finner du här. När du läst igenom allt skickar du in bidraget till:

Svensktoppen Nästa
P4 Värmland
Box 98
651 03 Karlstad

Lycka till!
David

Sveriges radios trailer inför Svensktoppen nästa:

Annonser

Om ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SENASTE INLÄGGEN

mars 2014
M T O T F L S
« Feb   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 000 andra följare

Support Local Music

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud
I love Arvika
Annonser
%d bloggare gillar detta: