//
du läser...
Arvika kommun, Erland Hagegård, Göran Bryntesson, Lollo Berndalen, Musikhögskolan Ingesund, Musikskolan i Arvika, Peter Brorsson, Trivselkväll

Sista trivselkvällen för sommaren

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Carina Tholf sjunger med Lollo Berndalens husband på senaste Trivselkvällen i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Det är egentligen en ganska dålig rubrik – ”Sista trivselkvällen för sommaren”. Men, kommunens arrangemang heter dock just så (Trivselkväll) och det är naturligtvis det jag syftar på. Nej, annars hoppas jag verkligen att både trivseln och sommaren fortsätter ett bra tag till i Arvika. Det tror jag inte jag ensam om att tycka…

Nå, vilka ingår i kvällens program då? Till scenen i stadsparken i Arvika kommer operasångerskan Anna-Lena Persson och Erland Hagegård, Inger med Hunters har utlovat ”Arvikavalsen”, på cello kommer kommunala musikskolans Josefin Larsson-Asplund, från musikhögskolan Ingesund hämtas Marie Johansson, Frisk fläkt (dvs Hälsokompaniet) underhåller, kantorn Peter Brorsson (från Gunnarskog) sjunger med Kristina Myhrman. Blir det någon allsång då? Ja, det tror jag alldeles säkert att det blir när Göran Bryntesson håller i programmet och Lollo Berndalen som leder husbandet.

I skrivande stund är det ett fullkomligt strålande väder i Arvika och det verkar som om även kvällen bjuder likadant. Det finns med andra ord en god chans till en riktigt härlig avslutning. Så, leta fram allsångshäftet, sjung upp (eller låt bli), ta med en stol, en filt, en picknickkorg… om du kan slita dig från stranden.

Annonser

About ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

SENASTE INLÄGGEN

juli 2013
M T O T F L S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 891 andra följare

Arvika Musik på Instagram

Valters kapell spelar jazz i Arvika Östra församlingshem. #Arvika #musik #arvikamusik Applådtack för alla medverkande efter Musikskolans symfoniorkesters konsert på Musikhögskolan Ingesund 11 mars 2018. #arvika #musik #arvikamusik

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud

Soundcloud

Arvika Musik på YouTube

YouTube
Annonser
%d bloggare gillar detta: