Sista trivselkvällen för sommaren

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.
Carina Tholf sjunger med Lollo Berndalens husband på senaste Trivselkvällen i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Det är egentligen en ganska dålig rubrik – ”Sista trivselkvällen för sommaren”. Men, kommunens arrangemang heter dock just så (Trivselkväll) och det är naturligtvis det jag syftar på. Nej, annars hoppas jag verkligen att både trivseln och sommaren fortsätter ett bra tag till i Arvika. Det tror jag inte jag ensam om att tycka…

Nå, vilka ingår i kvällens program då? Till scenen i stadsparken i Arvika kommer operasångerskan Anna-Lena Persson och Erland Hagegård, Inger med Hunters har utlovat ”Arvikavalsen”, på cello kommer kommunala musikskolans Josefin Larsson-Asplund, från musikhögskolan Ingesund hämtas Marie Johansson, Frisk fläkt (dvs Hälsokompaniet) underhåller, kantorn Peter Brorsson (från Gunnarskog) sjunger med Kristina Myhrman. Blir det någon allsång då? Ja, det tror jag alldeles säkert att det blir när Göran Bryntesson håller i programmet och Lollo Berndalen som leder husbandet.

I skrivande stund är det ett fullkomligt strålande väder i Arvika och det verkar som om även kvällen bjuder likadant. Det finns med andra ord en god chans till en riktigt härlig avslutning. Så, leta fram allsångshäftet, sjung upp (eller låt bli), ta med en stol, en filt, en picknickkorg… om du kan slita dig från stranden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.