Idag startar Arvika Hamnfest!

Arvika Hamnfest 2012. Foto: Arvika Hamnfest.
Arvika Hamnfest 2012. Foto: Arvika Hamnfest.

Så var det då dags för årets upplaga av Arvika Hamnfest. För många vet jag att det är sommarens allra största höjdpunkt! För mig personligen blir detta år dubbelt roligt då jag dels får lyssna på en massa skön musik här på hemmaplan men också för att jag i år har mina båda bröder som sällskap. Och det ska jag säga är inte varje dag!

Årets startfält av musiker har jag i tidigare inlägg beskrivit och jag inser att det går faktiskt inte att se allt hur mycket jag än vill. Av banden utifrån ska jag inte missa First Aid Kit – det kommer att bli magiskt tror jag!

Finns det några måsten då? Ja, som Arvikabo tycker jag inte man ska missa våra lokala förmågor. Här finns välkända Môra Per som jag tror snart alla Arvikabor har hört, flitigt spelande rockabillybandet Speedjunkies, 70-talsinfluerade rockbandet Maryland och allkonstnärerna i Gain Eleven (som jag verkligen inte vill missa!). Men, vill man hellre bara stuffa runt på dansgolvet så ska man inte missa att dansa till Arvikasonen och DJn Johan Hagen.

Foto: Evil Emil & King Kongo Cobras.
Foto: Evil Emil & King Kongo Cobras.

Men, för den som inte vill gå på hamnfesten finns fler arrangemang i Arvika – fattas bara! 😉 I kalendern hittar man bland annat en spännande spelning på Wilmas Musik Pub. Det är fredagen jag främst tänker på då superenergiska bandet Evil Emil & King Kongo Cobras intar scenen. Känner jag dem rätt kommer de att göra sitt allra bästa för att få dig att ösa loss! Även lördagen bjuder Wilmas på musik och denna gång i form av Irländska tongångar med Eva & Sven Ljungberg med vänner..

Lugnare blir det definitivt på torsdagskvällens allsång i Kafé Nystuga (Sågudden) med Ferdinand von Malmborg. Lördagens spelning på Rackstadmuseet blir nog också av det något lugnare slaget. Programmet heter ”Keramik och musik – Gôttfrid i Hûlta” med Kajsa Zetterquist och Lars Warnstad, fiol. Det blir nog ett spännande och fint program.

Vi ses i vimlet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.